Sluiting per 1 november

Tot onze grote spijt moeten wij mededelen dat wij per 1 november 2024 de deuren van onze praktijk moeten sluiten.

Mede door oplopende kosten en de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt kunnen wij de voor ons zo belangrijke service en kwaliteit op deze locatie niet langer borgen. In deze brief willen wij graag meer informatie geven over de sluiting en wat dit voor u betekent.

Tot 1 november 2024 bent u uiteraard nog van harte welkom met uw dier. U heeft de afgelopen tijd al gemerkt dat wij minder goed bereikbaar zijn en dat wij niet altijd een dierenarts beschikbaar hebben. Dit zal de komende tijd helaas niet veranderen. Samen met u proberen wij de best mogelijke optie te vinden om uw dier te helpen. Dit kan betekenen dat u mogelijk doorgestuurd kan worden naar een collega in de buurt. Zij zijn bekend met onze situatie en staan ook graag voor u klaar. De collega’s waar wij momenteel mee samenwerken zijn Evi Dierenartsen Maartensdijk en Evi Dierenartsen Hilversum.

Voor onze actuele openingstijden de komende tijd kunt u terecht op onze website, www.dierenkliniekkoningsweg.nl

Heeft u een (vervolg)afspraak ingepland staan na 1 november? Dan nemen wij contact met u op om deze te annuleren. We zullen samen kijken voor een passende oplossing.

Wat betekent dit voor u vanaf 1 november?

U bent van harte welkom bij één van onze collega’s van Evi Dierenartsen Maartensdijk of Evi Dierenartsen Hilversum. Uiteraard bent u ook vrij om naar een andere dierenarts te gaan. Wilt u voor 1 november aan ons doorgeven naar welke praktijk u gaat met uw dier? Dan kunnen wij het patiëntdossier naar de desbetreffende dierenarts doorsturen. Ook kunt u het patiëntdossier zelf in bezit krijgen.

Wat bekent dit als u lid bent van het Dier en Zorg Plan?

Als u overstapt naar onze collega’s van Evi Dierenartsen Maartensdijk of Evi Dierenartsen Hilversum, verhuist het plan gewoon met u mee. Gaat u naar een andere praktijk? Ook dan is er wellicht een optie om het plan mee te nemen. Gezien deze situatie kunt u er ook voor kiezen om het plan kosteloos op te zeggen. Vanwege de opzegtermijn van een maand, willen wij dit graag uiterlijk 30 september weten zodat wij dit in orde kunnen maken voor u.

Wij nemen hoe dan ook in september nog contact met u op als u lid bent van het Dier en Zorg Plan om uw wensen door te spreken. Heeft u verder vragen over het Dier en Zorg Plan? Neem dan vooral contact met ons op, dan kunnen we samen voor een oplossing zorgen.

Staat uw dier op dieetvoeding of medicatie?

En wilt u hier een voorraad van hebben? Geef dit dan aan ons door. Dan kunnen wij dit op tijd voor u bestellen.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen?

U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 035-601 42 11, per e-mail via info@dierenkliniekkoningsweg.nl of u kunt langskomen op de praktijk. We staan met zijn allen nog graag voor u klaar.

Tot slot willen wij iedereen heel graag bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Al onze patiënten en hun baasjes zijn stuk voor stuk uniek en hebben ons veel plezier in ons werk gegeven. We zullen jullie dan ook enorm gaan missen en hopen u in de toekomst nog eens tegen te komen!

Met vriendelijke groet,

Jolijn, Tessa, Marina, Marjolijn en Jasmijn
Dierenkliniek Koningsweg